Onze kennis

Speciaal voor jou gevangen in interessante blogs, whitepapers en nieuwsartikelen!

Nieuws
Robin Ramkisoensingh

Welkom bij ValueIT

Onze collega: Daan Moons ValueIT groeit en wij stellen dan met trots onze nieuwe collega’s aan u voor. Vertel eens, wat is jouw allerbeste ICT

Lees meer »
Nieuws
Robin Ramkisoensingh

Welkom bij ValueIT

Onze collega: Tijn van den Heuvel ValueIT groeit en wij stellen dan met trots onze nieuwe collega’s aan u voor. Vertel eens, wat is jouw

Lees meer »
Cyber security checklist
Downloads
Michiel Coolen

Cybercriminaliteit nam in 2020 met 179% toe, voorkom en download de cyber security checklist!

Doordat we massaal plotseling thuis moesten gaan werken in maart, lag de focus op het creëren van fijne thuiswerkplekken. Bureaustoelen werden verhuisd van kantoor naar thuis, monitoren werden bezorgd en zelfs toetsenborden en muizen gingen mee in de verhuizing naar het thuiskantoor.

Speciaal voor jou maakten we de meest complete cybersecurity checklist! Scroll snel verder om het te downloaden.

Lees meer »
Cybersecurity voor jouw organisatie
Cybersecurity
Michiel Coolen

Ransomware: hoe te voorkomen en schade te beperken!

Ransomware, virussen en andere malware vormen allemaal een bedreiging voor je ICT omgeving. Ze kunnen je ICT omgeving beschadigen, je bestanden gijzelen en verwijderen en je dus ontzettend veel geld kosten. Daarom deze blog, hoe kun je het voorkomen en als het helaas tóch gebeurt; hoe kun je de schade beperken?

Lees meer »
Office365
Robert van Gulik

Back-ups maken van Office365: hoe zit het?

Niets is erger dan je bestanden kwijtraken. Back-ups maken via externe harde schijven kan, is ook relatief goedkoop. Alleen ook heel fout gevoelig. Als je de data van je Office365-omgeving wil back-uppen, dan is dit niet de juiste weg.

Het beste is om een Office365 back-up provider te zoeken. Het minst foutgevoelig en besparend op de langere termijn. Je data is veilig, beschermd tegen ransomware en ook niet onbelangrijk: áls het misgaat ben jij de held van kantoor, want jij hebt de back-up geregeld ?

Lees meer »
Nieuws
Michiel Coolen

Windows 7 stopt ermee. Dit betekent het voor jou!

Het einde van een tijdperk is aangebroken! Windows 7 stopt er namelijk mee. Op 14 januari 2020 trekt Windows de trekker uit de ondersteuning van deze veelgebruikte versie. Alleen, wat betekent dat concreet voor jouw organisatie? Dat leggen we in deze blog uit.

Lees meer »

Altijd het laatste ICT-nieuws in jouw inbox?

Dat kan! Laat hieronder je e-mailadres achter en we beloven niet vervelend te zijn.