Verhuizing naar Eindhoven: een nieuwe stap in IT-dienstverlening

Verhuizing naar Eindhoven_

Met onze verhuizing naar Eindhoven slaan we een spannende nieuwe weg in. Deze stap vertegenwoordigt niet alleen een fysieke verandering van locatie; het is een sprong voorwaarts naar verdere innovatie.

De keuze voor Eindhoven uitgelegd

Onze keuze voor Eindhoven was strategisch. Als kloppend hart van technologie en innovatie in Nederland biedt de stad uitstekende mogelijkheden voor netwerken, groei en het verhogen van onze servicekwaliteit. Ons nieuwe adres aan de Boschdijk staat symbool voor dynamiek en progressie, eigenschappen die weerspiegeld worden in onze bedrijfscultuur en dienstverlening.

Een ruimte ontworpen voor groei en samenwerking

Het ontwerp van ons nieuwe kantoor in Eindhoven staat in het teken van samenwerking en creativiteit. Met de opening op 1 maart openen we de deuren naar een ruimte die groei en innovatie bevordert. Het omvat open werkplekken, vergaderruimtes en zones voor ontspanning, allemaal ontworpen om het welzijn en de productiviteit te maximaliseren. Deze nieuwe omgeving is uitgerust met de laatste technologieën om een efficiënte en naadloze werkervaring te garanderen.

Meer dan technologie: persoonlijke verbindingen versterken

Bij ValueIT gaat het om meer dan alleen technologie. Het gaat om het verbinden met mensen, het begrijpen van jouw behoeften en het samen realiseren van jouw IT-doelstellingen. Onze verhuizing naar Eindhoven stelt ons in staat om deze persoonlijke aanpak te verdiepen en onze klanten nog directer te ondersteunen in hun IT-reis.

Kom langs en ervaar het zelf

Ben je net zo enthousiast als wij en wil je meer weten? Bezoek onze nieuwe locatie aan de Boschdijk of neem contact op. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in ons nieuwe kantoor!

Ons nieuwe adres m.i.v. 1 maart 2024 a.s.:
Boschdijk 732
5624 CL  EINDHOVEN

Deel deze post

Altijd het laatste ICT-nieuws in jouw inbox?

Dat kan! Laat hieronder je e-mailadres achter en we beloven niet vervelend te zijn.

We hebben nog meer

Klaar om jouw ICT waardevol in te gaan zetten?

Neem vrijblijvend contact met ons op!