Onze collega: Daan Moons

ValueIT groeit en wij stellen dan met trots onze nieuwe collega’s aan u voor.

Vertel eens, wat is jouw allerbeste ICT tip?
De meest voor de hand liggende ICT tip is toch wel om bij problemen de computer opnieuw op te starten, nou wordt deze tip al zo vaak gegeven dat ik wel met een betere tip moet komen. Iets wat vaak over het hoofd wordt gezien en waardoor verwarring ontstaat; lees goed wat er in een foutmelding staat of wat een programma doet. Mijn tip is dan ook; lees en interpreteer de melding. Meestal kom je er dan zelf uit en anders helpen wij uiteraard graag.

Ok, dank voor de tip.
Waar kom je vandaan, waar woon je en vanwaar jouw passie voor ICT?

Ik woon in het prachtige Budel-Schoot en ben nu ruim een jaar werkzaam bij ValueIT. Binnen gekomen als stagiair, daarna parttime naast mijn Full-Time HBO-ICT studie. Mijn specialisme is IT & Infrastructuur. Als Infrastructuur student leer je omgaan met
servers, netwerken, programma’s inrichten op servers en netwerken en de meer innovatieve kant van het vak; de Cloud. Tevens heb ik eerder mijn MBO ICT Beheer succesvol afgerond. Mijn interesse voor IT is al op vroege leeftijd ontstaan en maakte de keuze voor zowel opleiding als werkomgeving heel makkelijk.

Inmiddels al een gewaardeerde collega, maar ooit kwam jij in contact met ValueIT. Wat trok jou aan om deze stap te nemen?
Ik was eerder parttime werkzaam bij een klant van ValueIT en destijds op zoek naar een stage. Vanuit de ervaring die ik had met Robert als leverancier, raakte ik in gesprek  over een eventuele stageplek. Dat klikte zo goed en mocht gelijk aan de slag. Sindsdien ga ik nog altijd met veel plezier naar het werk

Wat moet men over je weten? Of wat weten weinig mensen over jou?
Ik ben een ontzettende tech geek en ben altijd up to date over de nieuwste snufjes, computers, telefoons en de meeste gekke innovaties op het gebied van technologie. Verder ben ik in mijn vrije tijd vaak te vinden in mijn race simulator om online te racen met vrienden of alleen.

Heeft u ICT vragen of wilt u bijvoorbeeld meer weten over informatiebeveiliging? Wij vertellen u graag meer.

Deel deze post

Altijd het laatste ICT-nieuws in jouw inbox?

Dat kan! Laat hieronder je e-mailadres achter en we beloven niet vervelend te zijn.

We hebben nog meer

Klaar om jouw ICT waardevol in te gaan zetten?

Neem vrijblijvend contact met ons op!