Onze collega: Tijn van den Heuvel

ValueIT groeit en wij stellen dan met trots onze nieuwe collega’s aan u voor.

Vertel eens, wat is jouw allerbeste ICT tip?
Deze hoor je vaker, maar het blijft toch wel een eerste en beste tip.
Wanneer de meeste apparaten vastlopen, zijn ze verstrikt geraakt in een soort ‘doolhof‘. Met het ‘uit en aan zetten‘, start het apparaat weer aan het begin, voordat het verdwaald raakte en vastliep. Op die manier zijn veel problemen te verhelpen, gewoon uit- en aanzetten dus!

Ok, dank voor de tip.
Waar kom je vandaan, waar woon je en vanwaar jouw passie voor ICT?
Vandaag ben ik in Veldhoven op kantoor om de servicedesk te bemannen. Daarnaast ben ik bezig met Microsoft Intune en het herorganiseren van de voorraad.

Ik kom uit Schijndel en ben al op vrij jonge leeftijd in ICT (en IT infrastructuur) terechtgekomen. Denk dan bijvoorbeeld aan het opzetten van servers, waarop ik dan met vrienden kon gamen. Momenteel studeer ik ICT & Infrastructuur aan de Fontys Hogeschool ICT om mijn interesses verder inhoud en vorm te geven.

Inmiddels al een gewaardeerde collega, maar ooit kwam jij in contact met ValueIT. Wat trok jou aan om deze stap te nemen?
Via een medestudent (inmiddels ook collega), kwam ik in contact met de organisatie. Hij had hier zijn stage gelopen en vertelde mij over de open vacatures. Een sollicitatie, goed gesprek en de juiste klik, resulteerde dat ik hier direct aan de slag kon.

Wat moet men over je weten? Of wat weten weinig mensen over jou?
Ik doe naast mijn studie ICT & Infrastructuur, ook mijn Minor in cybersecurity. Na mijn HBO ICT ben ik van plan om mijn Masters Degree ‘Computerscience and Engineering‘ te halen aan de TU Eindhoven.

Heeft u ICT vragen of wilt u bijvoorbeeld meer weten over informatiebeveiliging? Wij vertellen u graag meer.

Deel deze post

Altijd het laatste ICT-nieuws in jouw inbox?

Dat kan! Laat hieronder je e-mailadres achter en we beloven niet vervelend te zijn.

We hebben nog meer

Klaar om jouw ICT waardevol in te gaan zetten?

Neem vrijblijvend contact met ons op!