Onze stagiair: Vincent Kanters

 

ValueIT groeit en vandaag stellen wij graag Vincent Kanters aan je voor!

 

Wat zou jij als jouw nummer één ICT advies aan anderen geven?
Blijf actueel, want je loopt eigenlijk altijd achter. In de ICT-wereld verandert alles zo snel dat wat je vandaag leert, morgen al achterhaald kan zijn. Het is alsof je een constante marathon loopt, waarbij je steeds moet bijblijven met de nieuwste technologieën en trends. Ik heb geleerd dat het essentieel is om regelmatig industrie-nieuws te volgen, deel te nemen aan workshops, en actief te zijn in online communities. Dit houdt niet alleen je kennis up-to-date, maar het helpt ook bij het bouwen van een netwerk in de ICT-sector.

 

Leuk! Waar ben je opgegroeid, hoe ben je hier terechtgekomen en waarom heb je voor dit vakgebied gekozen?
Ik ben opgegroeid in Eindhoven, een stad die bekend staat om zijn technologische innovatie. Als kind was ik altijd al gefascineerd door computers en technologie. Ik bracht uren door met gamen, wat mijn interesse in computers verder aanwakkerde. Dit leidde tot mijn besluit om een ICT-opleiding te volgen. Wat mij vooral aantrekt in ICT, is de eindeloze mogelijkheid om te creëren en te innoveren. Elke dag is anders, en de uitdagingen die ik tegenkom, houden me scherp en gemotiveerd.

 

Je bent nu als stagiair een toegevoegde waarde voor ValueIT. Wat maakte dat je koos voor een stageplek hier?
Toen ik voor het eerst bij ValueIT binnenliep, voelde ik direct een positieve vibe. De sfeer was uitnodigend en innovatief. Mijn docent had al geweldige dingen over het bedrijf verteld, wat mijn interesse verder aanwakkerde. Wat mij echt overtuigde, was de focus van ValueIT op zowel persoonlijke als professionele groei. Ik wist dat ik hier niet alleen als professional, maar ook als individu zou groeien. Het was de perfecte plek om mijn carrière in ICT te starten.

 

Tot slot, zijn er dingen die mensen echt over jou moeten weten? Of verrassende feitjes die de meesten nog niet kennen?
Ik denk dat het belangrijk is om te weten dat ik iemand ben die altijd op zoek is naar nieuwe uitdagingen en kansen om te leren. Ondanks dat ik nog jong ben in de ICT-wereld, ben ik erg enthousiast en leergierig. Ik hou ervan om creatieve oplossingen te bedenken voor complexe problemen. En voor degenen die het nog niet weten: ik ben ook een groot liefhebber van grapjes! Ik geloof dat een goede dosis humor in het team kan bijdragen aan een positieve werksfeer.

 

Heb je ICT vragen of wil je bijvoorbeeld meer weten over onze Managed Services? Wij vertellen je graag meer.

 

Deel deze post

Altijd het laatste ICT-nieuws in jouw inbox?

Dat kan! Laat hieronder je e-mailadres achter en we beloven niet vervelend te zijn.

We hebben nog meer

Klaar om jouw ICT waardevol in te gaan zetten?

Neem vrijblijvend contact met ons op!