Jana Muradova

Servicedesk medewerker ValueIT

 

Welkom bij ValueIT Рwaar elk teamlid een uniek verhaal heeft dat bijdraagt aan onze rijke mix van talenten en ervaringen. Vandaag stellen we je voor aan onze nieuwste collega, een servicedesk medewerker wiens levensverhaal even fascinerend is als haar carrièrepad.

Van BMX naar IT: een bijzondere reis
Onze nieuwste aanwinst komt oorspronkelijk uit Wit-Rusland, maar heeft haar thuis gevonden in Eindhoven – een verhuizing die oorspronkelijk werd gedreven door haar passie voor BMX freestyle als onderdeel van TeamNL. Haar avontuur in IT begon echter spontaan, toen de beperkingen door corona haar trainingen belemmerden. Zonder enige eerdere ervaring in IT maar gedreven door nieuwsgierigheid en een passie voor technologie, omarmde zij deze nieuwe uitdaging met open armen.

Een tip van waarde: geduld en doorzettingsvermogen
Als je haar vraagt naar haar allerbeste ICT-tip, benadrukt ze het belang van geduld en doorzettingsvermogen. “Met wat geduld en doorzettingsvermogen kun je het meeste zelf oplossen. Bijna alles is te vinden online,” zegt zij, wat perfect aansluit bij de filosofie van ValueIT om empowerment en zelfstandigheid te bevorderen.

Meer dan IT alleen
Naast haar rol bij ValueIT, is zij ook de drijvende kracht achter Dublex Events, een organisatie die zich richt op muziekevenementen. Deze veelzijdigheid en passie voor creativiteit onderstrepen haar unieke bijdrage aan ons team.

Een waardevolle toevoeging aan ValueIT
Wat trok haar aan om de stap naar ValueIT te zetten? De fascinatie voor technologie en de drang om de mysteries erachter te ontrafelen. Haar verhaal bevestigt onze overtuiging dat passie, nieuwsgierigheid en een open houding sleutels zijn tot succes in de IT-wereld.

We zijn verheugd om haar aan boord te hebben en kijken uit naar de frisse perspectieven en energie die zij naar ons team brengt. Welkom bij ValueIT!

 

Wil je meer weten over hoe ons team van diverse talenten innovatie en support biedt? Neem contact met ons op!

Deel deze post

Altijd het laatste ICT-nieuws in jouw inbox?

Dat kan! Laat hieronder je e-mailadres achter en we beloven niet vervelend te zijn.

We hebben nog meer

Klaar om jouw ICT waardevol in te gaan zetten?

Neem vrijblijvend contact met ons op!