Onze collega: Wouter Luijten

 

ValueIT groeit en vandaag stellen wij graag Wouter Luijten aan u voor!

 

Vertel ‘s, wat is jouw allerbeste ICT TIP?
Zoals alle collega’s het al wel vernoemd hebben is het opnieuw opstarten van je computer vaak wel de oplossing voor de meeste IT-problemen, lekker cliché. Om dan toch vernieuwend te zijn is hier nog een goede IT tip: mocht de computer nog steeds niet werken na het opnieuw opstarten, dan raad ik je aan om even alle updates van de computer uit te voeren. Het is belangrijk om regelmatig updates uit te voeren om ervoor te zorgen dat je pc up-to-date is en goed blijft functioneren. Updates halen problemen uit eerdere versies, verbeteren compatibiliteit en verbeteren prestaties. Daarnaast kan je ook een update terugdraaien mocht het probleem zijn ontstaan na een update en uiteraard helpen wij graag mee, mocht je er niet uit komen.

 

Mooi, hebben we dat gehad.
Waar kom je vandaan, waar woon je en hoezo dit specialisme?

Ik ben geboren in het mooie Parijs, niet ongepland, want we hebben er ook echt gewoond. Na te zijn verhuisd woon ik al ruim 23 jaar in het gezellige Brabant, specifiek Valkenswaard, waar mijn IT-passie al snel naar voren kwam. Omdat ik veel bezig was met mijn passie op de computer en ik IT-snufjes te gek vond had ik redelijk wat kennis ervan. Mensen kwamen altijd naar me toe met vragen zoals: ‘Hey Wouter, hoe krijg ik dit op mijn pc?’ of ‘Wouter, welk apparaat is het beste als ik…?’. Ik hielp graag met deze problemen en voelde me voldaan na het helpen van vrienden en kennissen. Hierdoor wilde ik ook steeds meer te weten komen over de IT en ben ik me steeds meer gaan verdiepen in het werkveld.

 

Jij bent inmiddels al een gewaardeerde collega van ValueIT, maar ooit zette jij de eerste stap! Wat trok jou aan om deze stap te nemen?
Vanwege mijn passie voor de IT wilde ik graag mijn kennis in het werkveld nog meer vergroten, maar dat is het leukst met fijne collega’s in een leuke werkomgeving. Ik werd getipt door een kennis dat ValueIT op zoek was naar een gemotiveerde jonge gast om het supportteam te versterken. Daardoor voelde ik me meteen geroepen om de eerste stap te zetten en ben ik in een warm bad terechtgekomen. Mijn doel is om in de IT te specialiseren en ik heb gerealiseerd dat er geen betere plek is dan om dat hier te doen.

 

Any final words? Wat moet men over je weten? Of wat weten weinig mensen over jou?
Leuk weetje over mij is dat ik al bijna 10 jaar hobbymatig actief ben op YouTube en ik 1 miljoen volgers over gecombineerde kanalen heb weten te verkrijgen. Het is nog steeds een passie die ik graag beoefen en die IT voor mij een stuk leuker heeft gemaakt. Van videobewerking en grafische designs tot eigen content creatie, scripts schrijven en gamen. Buiten dat kom ik zeker ook buiten en hockey ik ondertussen al 18 jaar lang bij H.O.D. Ben af en toe ook te vinden op een festival en zoek de gezelligheid op door iets te ondernemen met vrienden.

 

Heeft u ICT vragen of wilt u bijvoorbeeld meer weten over informatiebeveiliging? Wij vertellen u graag meer.

Deel deze post

Altijd het laatste ICT-nieuws in jouw inbox?

Dat kan! Laat hieronder je e-mailadres achter en we beloven niet vervelend te zijn.

We hebben nog meer

Klaar om jouw ICT waardevol in te gaan zetten?

Neem vrijblijvend contact met ons op!