Microsoft 365

Altijd en overal (samen)werken in de cloud.

Naadloze integratie van Microsoft 365 met jouw bedrijfsprocessen

Microsoft 365 implementeren in jouw organisatie

Wat is Microsoft 365?

Microsoft 365 is een verzameling van clouddiensten. Voor bedrijven, het onderwijs en voor thuis. Microsoft Office is je vast wel bekend: mailen via Outlook, presentaties maken in PowerPoint, sheets maken in Excel en documenten maken in Word. Goed nieuws: dat zit ook in Microsoft 365.

Voorheen betaalde je voor een Office pakket, bijvoorbeeld Office 2010. Eenmalig en je kon weer een tijdje vooruit. Nu is het zo dat het huidige digitale landschap continu verandert en je niet (te lang) met oude software door moet werken (lees: veiligheidsrisico’s). 

Daarom is Microsoft 365 in abonnementsvorm, zo ben je altijd verzekerd van de laatste versies, bugfixes, veiligheidsupdates en nieuwste features.

Je bedrijf runnen en uibtreiden

Waarvoor is Microsoft 365 bedoeld?

Microsoft 365 is voor kleine en grote bedrijven ideaal. Een volledig geïntegreerde oplossing waarmee je de volgende dingen kunt doen:

Meer doen

Alle Office-apps zoals je ze gewend bent, altijd en overal te gebruiken én altijd en overal toegang tot je bestanden.

Samenwerken

Samenwerken, delen en communiceren met verschillende tools zoals hubs voor teamwork waarin je kunt chatten, vergaderingen kunt houden en bestanden kunt delen.

Betere bedrijfsprocessen

Klantinteracties bijhouden en relaties onderhouden met Outlook Customer Manager, taken plannen met Microsoft Planner en je bedrijfsprocessen optimaliseren.

Gegevensbescherming

Jouw bedrijf beschermen tegen externe bedreigingen en lekken met ingebouwde hulpprogramma's voor privacy en compliance.

Gebruiksvriendelijk

Gebruikers toevoegen, apparaten en gegevens instellen - allemaal zo eenvoudig mogelijk. Jij houdt meer tijd om je te focussen op je werk.

De belangrijkste features

Wat kun je allemaal met Microsoft 365?

Het ligt er maar net aan voor welk abonnement je kiest: Business, -Business Premium of -Business Essentials. Hieronder zie je wat in welk pakket zit en kun je alvast kijken wat voor jou het meest relevant is.

Business

Het meest geschikt voor bedrijven die Office-apps, bestandsopslag in de cloud en delen op pc, Mac of mobiel nodig hebben. Exclusief zakelijke e-mail.

Business Premium

Het meest geschikt voor bedrijven die zakelijke e-mail, Office-apps en andere zakelijke services nodig hebben op pc, Mac of mobiel.

Business Essentials

Het meest geschikt voor bedrijven die zakelijke e-mail en andere zakelijke services nodig hebben op pc, Mac of mobiel. Bevat geen bureaubladversies van Office-apps.

Met Microsoft 365 aan de slag?

Neem vrijblijvend contact met ons op!