Cloud services

Zorgeloos en succesvol werken vanuit de cloud

24/7 online bij je bestanden

Hoe wij jouw helpen met alles in de cloud

Cloud services werken in de cloud

Cloud services

Werken in de cloud is een begrip dat je dagelijks tegenkomt. Het klinkt trendy en zelfs magisch. Maar wat zijn clouddiensten eigenlijk en wat heb je er aan? 

Cloud services houden eigenlijk in dat software en bestanden niet meer op de eigen computer of server staan, maar op een server die aangesloten is via het internet en dus bereikbaar ‘in the cloud’. Het maakt dus niet meer uit waar de hard- en software staat als hij maar via het internet toegankelijk is.

Cloud services kunnen in sterke mate bijdragen aan efficiënter werken en het verhogen van de productiviteit. Er is heel veel mogelijk! Lees verder voor nog meer voordelen.

Het moet wel makkelijk blijven

De voordelen van jouw bestanden in de cloud

Je hebt in principe niet veel meer nodig aan eigen hardware, voorzieningen en infrastructuur om optimaal gebruik te kunnen maken van applicaties, bestanden en communicatiemogelijkheden. De cloud biedt het allemaal online en je neemt het eenvoudig, flexibel en schaalbaar online af.

Minder investeren in hardware

Doordat alles online op wordt geslagen heb je geen dure servers meer nodig.

Voorspelbare kosten

Alles is inzichtelijk en je betaalt per maand naar de opslag die je afneemt. Geen verrassingen: je betaalt alleen wat je gebruikt.

Flexibel en schaalbaar

Je kunt altijd opschalen mocht je meer opslag nodig hebben.

Altijd en overal toegang

Je logt in en je bent bij je bestanden. Op het werk, thuis en zelfs op vakantie (raden we wel af).

Minder zorgen

Over onderhoud, beheer en veiligheid. Het draait online, en the cloud is niet iets dat snel zal verouderen.

Altijd up-to-date

De nieuwste software van bijvoorbeeld Office365, altijd volgens de laatste veiligheidseisen en altijd de laatste documenten. Klinkt goed toch?

Waardevol maken

Wat wij voor jou kunnen betekenen

Overstappen naar de cloud is een intensief traject wat je goed en soepel wil laten verlopen – zonder dat het werk stil komt te liggen. Dat is onze belangrijkste taak. Daarnaast helpen we je ook graag bij het implementeren van de volgende clouddiensten:

Overgaan naar de cloud?

Neem vrijblijvend contact met ons op!