Cybersecurity

Veilig werken is de standaard

Omdat je altijd bij je gegevens moet kunnen

Een ICT-omgeving die voldoet aan de laatste veiligheidseisen

Jouw ICT-omgeving dichttimmeren

Onze oplossingen op het gebied van cybersecurity

Ransomware, virussen en andere malware vormen allemaal een bedreiging voor je ICT omgeving. Ze kunnen je ICT omgeving beschadigen, je bestanden gijzelen en verwijderen en je dus ontzettend veel geld kosten. ValueIT helpt je bij het voorkomen en de schade zoveel mogelijk te beperken.

Lees ook deze blog met onze tips!

Antivirus- en antispamsoftware

Onderzoek naar de beste software voor jouw organisatie, de uitrol over alle devices in de hele organisatie (en later bijkomende nieuwe devices) en het updaten van de software.

Netwerksecurity

We zorgen dat je firewall goed geïnstalleerd is en periodiek geüpdatet en onderhouden wordt. Zodat jij er geen omkijken meer naar hebt.

Hardware- en softwareupdates

Tijdig identificeren van gevaren op verouderde hardware en software en daar adequaat naar handelen. Door constant up-to-date te zijn, geef je cybercriminelen de kans niet.

Voorlichting van medewerkers

70% van ransomware aanvallen en virussen worden veroorzaakt door menselijk handelen. Daarom bieden we voorlichting aan je medewerkers over hoe ze schadelijke e-mails en bestanden kunnen herkennen en wat ze ermee moeten doen.

Gebruikersrechten en group policy

We installeren alles dusdanig dat malware - mocht het voorkomen - zich niet door de hele organisatie kan verspreiden.

Cyberverzekering afsluiten

Werk je veel met gevoelige data, dan is het afsluiten van een cyberverzekering ontzettend belangrijk. We zoeken de juiste verzekering voor jouw bedrijf en zorgen dat alle gewenste kosten gedekt worden in geval van nood.

Cybersecurity voor jouw organisatie

Ook een veilige ICT-omgeving?

Neem vrijblijvend contact met ons op!