ISO 27001, dé mondiaal erkende norm voor informatiebeveiliging

NEN ISO 27001 certificering

Security nemen wij serieus

Met trots kunnen wij meedelen dat ValueIT onlangs de ISO 27001 certificering heeft behaald. Daarmee onderscheiden wij ons in de markt. Bovendien tonen wij hiermee aan dat ValueIT beveiliging van data, zowel dat van ons als dat van onze klanten, zeer serieus nemen. Een wereldwijd erkende en meest populaire norm voor beveiliging!

Informatiebeveiliging blijft al jaren aan de orde van de dag. Met ingang van de Algemene verordening persoonsgegevens (ofwel AVG / GDPR) in Europa zijn de regels rondom gegevensbescherming aangescherpt en onderhevig aan (kritisch wordende) verandering. Het structureren van uw data op basis van de ISO 27001 is dus een logische keuze. Zo beschermt u persoons- en/of bedrijfsgegevens en bescherming tegen hackers en inbraak.

ISO 27001 Toepassingsgebied:

Het beveiligen van informatie in relatie tot alle activiteiten en processen gericht op het verlenen van ICT-diensten, klant specifiek advies, de levering van hard- en software en technisch beheer aansluitend op de ICT-diensten.

Afgelopen maanden hebben wij hard gewerkt met dit certificaat als fantastisch teamresultaat. Daar zijn wij enorm trots op.

Meer weten? Heeft u vragen over de ISO 27001 certificering of ons informatiebeveiligingsbeleid? Wij vertellen u graag meer.

Deel deze post

Altijd het laatste ICT-nieuws in jouw inbox?

Dat kan! Laat hieronder je e-mailadres achter en we beloven niet vervelend te zijn.

We hebben nog meer

Klaar om jouw ICT waardevol in te gaan zetten?

Neem vrijblijvend contact met ons op!