Hardware en software

Altijd fijn werken op de juiste apparatuur met de juiste programma's

We denken met je mee

Hoe wij jou helpen met je hardware en software

Doen waar jullie goed in zijn

Apparatuur en programma's

Onze visie op ICT is duidelijk: het moet waardevol zijn voor jouw organisatie. Daarom leveren we jou ook de hardware die jouw bedrijf nodig heeft om te doen waar jullie goed in zijn.

Daarvoor werken we alleen met A-merken van onze hardware en software partners, want kwaliteit, stabiliteit en gangbaarheid is het belangrijkst.

Naast goede apparatuur is het misschien nog wel belangrijker om je softwarepositie goed in te richten. Wij adviseren je proactief rondom het hele proces van beheer, onderhoud en implementatie van softwarepakketten binnen de organisatie: software Asset Management.

Software Asset Management heeft als doel om software in te zetten om effectief bij te dragen aan organisatiedoelen. Het streven is een hoge gebruikerstevredenheid, kosteneffectiviteit en risico’s tot een minimum te beperken (bijvoorbeeld gebruik van ongeoorloofde illegale software).

Uiteraard installeren en configureren wij jouw hard- en software, zodat je er geen omkijken meer naar hebt. En op een manier dat alles naadloos aansluit op jouw ICT-omgeving! En natuurlijk zijn we daarna bereikbaar voor ondersteuning.

hardware en software
hardware en software

Jouw digitale veiligheid in eigen handen

In een wereld waar onze digitale aanwezigheid steeds belangrijker wordt, is een effectieve, veilige en betrouwbare gegevensverwijdering niet langer een optie – het is een noodzaak. Met ValueIT’s Data Wipe Service, heb je de tools die je nodig hebt om je gegevens met vertrouwen te beheren.

Onze speciale NajaarsDeal is slechts voor een beperkte tijd beschikbaar, namelijk tot 31 oktober 2023. Mis deze kans niet om je gegevensveiligheid te versterken tegen een gereduceerd tarief.

Voordelen van ons aanbod

Benieuwd naar de hard- en software die wij bij jou voor ogen hebben?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Bedankt voor je interesse in onze Phishing Simulatie!

We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.