Hardware en software

Altijd fijn werken op de juiste apparatuur met de juiste programma's

We denken met je mee

Hoe wij jou helpen met je hardware en software

Doen waar jullie goed in zijn

Apparatuur en programma's

Onze visie op ICT is duidelijk: het moet waardevol zijn voor jouw organisatie. Daarom leveren we jou ook de hardware die jouw bedrijf nodig heeft om te doen waar jullie goed in zijn.

Daarvoor werken we alleen met A-merken van onze hardware en software partners, want kwaliteit, stabiliteit en gangbaarheid is het belangrijkst.

Naast goede apparatuur is het misschien nog wel belangrijker om je softwarepositie goed in te richten. Wij adviseren je proactief rondom het hele proces van beheer, onderhoud en implementatie van softwarepakketten binnen de organisatie: software Asset Management.

Software Asset Management heeft als doel om software in te zetten om effectief bij te dragen aan organisatiedoelen. Het streven is een hoge gebruikerstevredenheid, kosteneffectiviteit en risico’s tot een minimum te beperken (bijvoorbeeld gebruik van ongeoorloofde illegale software).

Uiteraard installeren en configureren wij jouw hard- en software, zodat je er geen omkijken meer naar hebt. En op een manier dat alles naadloos aansluit op jouw ICT-omgeving! En natuurlijk zijn we daarna bereikbaar voor ondersteuning.

hardware en software
hardware en software

Tijd voor actie

Data Wipe NajaarsDeal

Gegevensbeveiliging is niet iets dat je kunt uitstellen. Elke dag dat je wacht, is een dag dat jouw oude, onbeschermde gegevens het risico lopen om in verkeerde handen te vallen. Begin dit najaar met het veiligstellen van jouw digitale leven en maak gebruik van onze speciale najaarsaanbieding.

Bescherm jezelf voor het te laat is: klik hier en neem je digitale veiligheid in eigen handen!

DataWipe_ec_re

1-5 devices

30 per device
  •  

6-10 devices

26 per device
  •  

11-25 devices

23 per device
  •  

26-50 devices

20 per device
  •  

>50 devices

op aanvraag
  •  

Een device kan een laptop, pc, harde schijf of mobiel zijn, ongeacht het besturingssysteem. Het wissen van de data gebeurt doorgaans bij ValueIT, maar kan ook op locatie worden gedaan. De gemiddelde doorlooptijd is een week, afhankelijk van het aantal devices.

Let op: Als de schijf niet aangaat, kan deze niet worden gewist. Meestal betekent dit dat de schijf moet worden vernietigd, maar dit gebeurt altijd in overleg.

Jouw digitale veiligheid in eigen handen

In een wereld waar onze digitale aanwezigheid steeds belangrijker wordt, is een effectieve, veilige en betrouwbare gegevensverwijdering niet langer een optie – het is een noodzaak. Met ValueIT’s Data Wipe Service, heb je de tools die je nodig hebt om je gegevens met vertrouwen te beheren.

Onze speciale NajaarsDeal is slechts voor een beperkte tijd beschikbaar, namelijk tot 31 oktober 2023. Mis deze kans niet om je gegevensveiligheid te versterken tegen een gereduceerd tarief.

Voordelen van ons aanbod

Benieuwd naar de hard- en software die wij bij jou voor ogen hebben?

Neem vrijblijvend contact met ons op!