Gijsbert Moest

Onze collega: Gijsbert Moest

 

ValueIT groeit en vandaag stellen wij graag Gijsbert Moest aan je voor!

 

Vertel ‘s, wat is jouw allerbeste ICT TIP?
Met het uit- en aanzetten van de PC en een simpele googlesearch kom je vaak heel ver. Met deze simpele, zeer voor de hand liggende tips trek je heel veel gebruikers vlot. Vooral ook het kunnen gebruiken van de search levert snel veel antwoorden op. De search verlengt je neus!

 

Mooi, hebben we dat gehad.
Waar kom je vandaan, waar woon je en hoezo dit specialisme?

Ik ben hier om de hoek geboren in het Maxima. Daar heb ik maar drie dagen gewoond. Sindsdien woon ik op de plaats waar het oude Josephziekenhuis in Eindhoven stond. Ik heb verder niets met ziekenhuizen: met een grote boog er omheen. Waarom ben ik gaan werken in de ICT? Zolang ik me kan herinneren ben ik altijd al opa’s ICT-man als hij er weer niet uitkwam. Later ook voor zijn bedrijven. En dan ga je toch maar eens kijken welke opleiding mij in die richting verder kan helpen.

 

Jij bent inmiddels al een gewaardeerde collega van ValueIT, maar ooit zette jij de eerste stap! Wat trok jou aan om deze stap te nemen?
Dat ‘ooit zette jij de eerste stap’ is nog maar kortgeleden. Ik ben net een maandje binnen. Via via werd ik geattendeerd op deze baan bij een bedrijf dat bij mij in de achtertuin gevestigd is. Hoe mooi wil je het hebben? Nu nog wegwijs worden in wat er allemaal gebeurt en kan.

 

Any final words? Wat moet men over je weten? Of wat weten weinig mensen over jou?
Ik ben iemand die graag observeert. Eerst de situatie analyseren, een inschatting maken en dan pas ergens op afstappen. In mijn vrije tijd slaap ik graag wat langer, ga met mijn vriendin eropuit of gamen met vrienden of alleen. Daarnaast was ik de afgelopen 20 jaar elke weekend op het hockeyveld te vinden, tegenwoordig ben ik alleen nog een mooi weer golfer.

 

Heeft u ICT vragen of wilt u bijvoorbeeld meer weten over informatiebeveiliging? Wij vertellen u graag meer.

Deel deze post

Altijd het laatste ICT-nieuws in jouw inbox?

Dat kan! Laat hieronder je e-mailadres achter en we beloven niet vervelend te zijn.

We hebben nog meer

Klaar om jouw ICT waardevol in te gaan zetten?

Neem vrijblijvend contact met ons op!