Ongewiste data:
het vergeten risico in je archiefkast

Die oude laptops in je archiefkast vertellen een verhaal – maar is het er een dat je wilt delen? Elk ongewist device is een potentieel risico. Bescherm jezelf, je klanten en je reputatie. Kies voor ValueIT’s professionele en gecertificeerde Data Wipen. Omdat veiligheid meer is dan alleen een slot op de deur.

Jouw digitale veiligheid in het najaar

Het najaar is in volle gang – de zomerse warmte heeft definitief plaatsmaakt voor de bedrijvigheid en de koelte van de herfst. Terwijl we ons voorbereiden op de komende maanden, is het ook een uitgelezen moment om ons af te vragen: “Hoe ga ik om met de veiligheid van mijn digitale data?” In een wereld die steeds digitaler wordt, vertegenwoordigt professionele informatie meer dan slechts data; het vormt de identiteit van jouw bedrijf. En wat als deze gegevens niet langer nodig zijn? Het is van essentieel belang dat ze niet in verkeerde handen vallen.

Data Wipen, of veilige datavernietiging, gaat veel verder dan gewoon ‘verwijderen’. Het maakt jouw gegevens permanent onleesbaar, zodat zelfs de meest geavanceerde data recovery technieken ze niet terug kunnen halen. Dit beschermt jouw organisatie tegen het onbedoeld lekken van informatie, wat kan leiden tot financiële verliezen, reputatieschade en juridische problemen.

Bij ValueIT stellen we de veiligheid van data voorop. Het is onze missie om je te helpen met vertrouwen jouw digitale voetafdruk te beheren. Ontdek hoe onze grondige data wipe service je gemoedsrust kan geven en jouw informatie kan beschermen.

Een vergeten probleem

Het risico van onveilige data

Elke dag slaan we meer digitale informatie op, variërend van e-mails tot gevoelige bedrijfsdocumenten. Maar wat als je een device vervangt? Zonder de juiste dataverwijdering kunnen oude gegevens in verkeerde handen vallen, wat kan leiden tot identiteitsdiefstal, financiële fraude en schending van bedrijfsgeheimen.

Voor bedrijven kunnen nalatigheden rondom dataveiligheid zelfs tot grote boetes en reputatieschade leiden vanwege strikte sectorregulaties.

Denk niet dat je immuun bent voor deze bedreigingen; het is essentieel om dit risico actief te beheren.

Jouw oplossing

ValueIT's Data Wipe Service

Bewust van de risico’s van onvolledige gegevensverwijdering? Bescherm je bedrijf met ValueIT’s Data Wipe Service.

We gebruiken Certus Software voor grondige en gecertificeerde gegevensverwijdering, zodat data permanent en onherstelbaar wordt gewist.

Ons team van experts biedt een op maat gemaakte, gecertificeerde oplossing, ongeacht de omvang van jouw data. Met onze service garanderen we volledige privacy, veiligheid en gemoedsrust.

Belang van Compliance in relatie tot Certificering

Voor ISO-gecertificeerde bedrijven is veilig wissen van datadragers cruciaal. Overtredingen riskeren niet alleen reputatieschade maar ook hoge AVG-boetes. Zelfs zonder certificering is dataveiligheid van groot belang, gezien de toename in cyberdreigingen zoals ransomware. Bescherm jouw data altijd optimaal.

Tijd voor actie

Data Wipe NajaarsDeal

Gegevensbeveiliging is niet iets dat je kunt uitstellen. Elke dag dat je wacht, is een dag dat jouw oude, onbeschermde gegevens het risico lopen om in verkeerde handen te vallen. Begin dit najaar met het veiligstellen van jouw digitale leven en maak gebruik van onze speciale najaarsaanbieding.

Bescherm jezelf voor het te laat is: klik hier en neem je digitale veiligheid in eigen handen!

DataWipe_ec_re

1-5 devices

30 per device
  •  

6-10 devices

26 per device
  •  

11-25 devices

23 per device
  •  

26-50 devices

20 per device
  •  

>50 devices

op aanvraag
  •  

Een device kan een laptop, pc, harde schijf of mobiel zijn, ongeacht het besturingssysteem. Het wissen van de data gebeurt doorgaans bij ValueIT, maar kan ook op locatie worden gedaan. De gemiddelde doorlooptijd is een week, afhankelijk van het aantal devices.

Let op: Als de schijf niet aangaat, kan deze niet worden gewist. Meestal betekent dit dat de schijf moet worden vernietigd, maar dit gebeurt altijd in overleg.

Jouw digitale veiligheid in eigen handen

In een wereld waar onze digitale aanwezigheid steeds belangrijker wordt, is een effectieve, veilige en betrouwbare gegevensverwijdering niet langer een optie – het is een noodzaak. Met ValueIT’s Data Wipe Service, heb je de tools die je nodig hebt om je gegevens met vertrouwen te beheren.

Onze speciale NajaarsDeal is nog een beperkte tijd beschikbaar, namelijk tot 31 december 2023. Mis deze kans niet om je gegevensveiligheid te versterken tegen een gereduceerd tarief.

Voordelen van ons aanbod

Waar we jou ook mee kunnen helpen

Managed services

Netwerkbeheer, systeembeheer én je kunt gewoon bellen als iets het niet doet.​

Office365

Volledige implementatie en installatie van Office365, zodat je fijn samenwerkt in de cloud.

Cloud services

Altijd toegang tot je data en al je bestanden op een veilige plek - online - bewaard.

Netwerkinstallaties

Zodat alles op de juiste manier verbonden is. Met elkaar en met het netwerk.

Consultancy en projecten

Af en toe heb je een goudeerlijk advies nodig over hoe het nóg beter kan.

Hardware en software

Wij leveren jou de systemen en programma's waarmee jij goed je werk kunt doen.

Cybersecurity

Zodat je altijd veilig kunt samenwerken met je collega's.

Bedankt voor je interesse in onze Phishing Simulatie!

We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.