Kevin van Lieshout

Kevin van Lieshout

Afstudeerstagiair ValueIT

Welkom bij ValueIT, waar elk teamlid met een eigen verhaal bijdraagt aan onze kracht en expertise. Vandaag maken we kennis met onze nieuwste collega, Kevin van Lieshout, een servicemedewerker met een bijzondere passie voor technologie en netwerken.

Van Gameboy tot netwerkbeheer: een fascinatie voor technologie

Kevin is geboren en getogen in Asten en heeft zijn hele leven een diepe fascinatie gehad voor technologie. Zijn reis begon al op jonge leeftijd, toen hij met de eerste Gameboy begon te spelen. Wat begon met gamen, groeide uit tot een interesse in computers en netwerken. Het was echter een gesprek met zijn oom over servers en netwerken dat zijn toekomstplannen echt vormgaf. Dit inspireerde hem om netwerkbeheer te gaan studeren op het mbo en vervolgens verder te studeren aan het hbo-ICT.

Een waardevolle ICT-tip: voorkom goedkoop, duurkoop

Als je Kevin vraagt naar zijn beste ICT-tip, is zijn antwoord simpel maar krachtig: “Goedkoop is vaak duurkoop.” Hij wijst erop dat goedkope hardware vaak van mindere kwaliteit is en een kortere levensduur heeft. Daarnaast benadrukt hij het belang van tijdig updaten van hardware, omdat verouderde apparatuur niet alleen trager wordt, maar ook veiligheidsrisico’s met zich mee kan brengen.

Meer dan technologie alleen

Buiten zijn werk bij ValueIT is Kevin een gepassioneerde gamer en metalhead. Hij brengt zijn vrije tijd graag door met vrienden of online, waar hij gamet met mensen van over de hele wereld. Zijn liefde voor muziek begon met klassieke metal, maar ontwikkelde zich naar steeds hardere en snellere genres – een passie die zijn energie en toewijding perfect weerspiegelt.

Een waardevolle aanvulling op het ValueIT-team

Kevin kwam bij ValueIT via zijn netwerk, toen hij op zoek was naar een stage tijdens zijn hbo-opleiding. Na een positieve kennismaking met Frank voelde hij zich meteen thuis bij ValueIT. Zijn nieuwsgierigheid naar technologie en zijn wil om constant bij te leren maken hem een perfecte aanvulling op ons team.

Wij zijn blij om Kevin bij ValueIT te hebben en kijken uit naar de energie en ideeën die hij inbrengt. Succes met deze laatste loodjes van je afstudeertraject!

Wil je meer weten over hoe ons team van diverse talenten support biedt? Neem contact met ons op!

Deel deze post

Altijd het laatste ICT-nieuws in jouw inbox?

Dat kan! Laat hieronder je e-mailadres achter en we beloven niet vervelend te zijn.

We hebben nog meer

Klaar om jouw ICT waardevol in te gaan zetten?

Neem vrijblijvend contact met ons op!